Medlemskap

Quality Hotel™: Vi leker inte konferenshotell. Eller, jo – det gör vi!

Med både stora, medelstora och små mötesrum har Quality Hotel™ de bästa förutsättningarna för framgångsrika möten och evenemang. Upplevelser, skratt och nöjen är viktigt för oss, därför ser vi alltid till att erbjuda våra gäster gott om mjukglass och popcorn. Vill du se till att den underbara stämningen fortsätter, långt efter att mötet har slutat, finns vår Social Lounge där ni bland annat kan spela shuffleboard, eller bara luta er tillbaka med en drink.

  • Receptet för framgång

    Tugga på ordet framgång. Visst smakar det gott? För vissa betyder det goda tider för företaget, medan det för andra betyder en utvilad och frisk kropp.

  • För oss handlar det om att se till att du som gäst känner framgång på alla möjliga sätt. Och börjar med vad vi lägger på tallriken.

  • Receptet? Jo, vi serverar lokala, säsongsbetonande råvaror, tillagade med kärlek för planeten - toppat med de smaker du älskar! Receptet är så tillförlitligt att vi använder det både till frukost, lunch och banketter! Prova det du också.

En buffé med olika sallader presenterad i en mysig restaurangmiljö.

Alltid på Quality Hotel™


Vi vet att ingen gäst är den andra lik, inte heller en konferens! Du ska både kunna se och känna det när du besöker oss, därför är det inte en tillfällighet att vi alltid erbjuder följande:

  • Lekfulla möten

    En konferens utan skratt är en konferens utan minnen. Vi tror att helhetsupplevelsen förstärks av sociala aktiviteter och trevliga stunder tillsammans.

  • Vad sägs om att utmana varandra i shuffleboard? Eller förlänga samtalet ännu lite längre med FuelBox? Vi har flera olika lekar och roliga aktiviteter.

En kvinna skrattar hjärtligt bland en social samling, med vinglas i förgrunden.
  • Energi in, information in!

    Energi ut, information in? Tror inte det! Utan mat och dryck finns det ingen bra konferensgäst. Det är viktigt att fylla ditt sinne med energi samtidigt som du fyller ditt sinne med information.

  • Vi tror på täta och regelbundna pauser med påfyllning av nyttig mat och dryck som ger dig ny energi för att fortsätta dagen! Det är ganska enkelt: energi in, information in!

Fyra kvinnor ler och umgås vid ett bord med drycker och snacks i ett svagt upplyst rum.
  • Mycket pauser som får dig att poppa

    Drömmer du någonsin tillbaka till tiden då du kunde äta mjukglass med hela ansiktet utan att någon brydde sig? Eller de gångerna du tryckte näsan mot glaset på en popcornmaskin och väntade i spänning på nästa POP?

  • Så är det att vara konferensgäst hos oss! Hos oss kan du tappa upp din egen mjukglass, så mycket du vill, medan popcornmaskinen poppar glatt bredvid!

Service-crew med glimten i ögat


Klara, färdiga... Färdig! Vi fixade allt innan du kom. Vårt servicecrew ser alltid till att du blir väl omhändertagen när du besöker oss. Det enda du behöver tänka på är vad du ska säga.


Quality meeting woman smiling_16_9


Teknik som laddar upp dig…


"Har vi en tekniker i rummet?" Vi vet hur irriterande det är när tekniken kommer i vägen för taktiken. Du ska inte behöva krångla med sladdar om inte din konferens handlar om just det: att krångla med sladdar. Vi ser till att allt är på plats och i ordning!


Quality - conference room


Miljörapport på din konferens


Vi lanserar nu Environmental Impact Report. Rapporten berättar hur ditt arrangemang påverkar miljön vad gäller klimatutsläpp, energi och vatten, både totalt och per deltagare. Så fantastiskt konkret och så viktigt för vår resa mot att bli klimatneutrala innan 2030!


Quality - people

Tre personer umgås glatt vid ett restaurangbord, en visar sin telefon för de andra.Elegant dukade bord med vikta servetter och glas, antyder en fin matsalsmiljö.Två personer kramar varandra glatt i en restaurangmiljö med sittande gäster vid borden.Människor äter middag och samtalar på en svagt belyst restaurang, sedd genom gröna bladväxter.

Senaste artiklarna