Medlemskap
En skål med blandad frukt på ett svart konferensbord med papper och pennor, omgivet av stolar.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel: Redo att boka din nästa stora idé?

Vi alla vet att det inte finns något som slår magin med face-to-face möten, eller hur? Så vi har gjort det superenkelt för dig att hitta den perfekta platsen för ditt nästa möte, intervju, seminarie, team-building, eller till och med en stor företagsfest! Dyk in i vårt urval av förstklassiga mötesrum på din favoritdestination.

Ett modernt konferensrum med ett stort bord, stolar och en bred TV-skärm, med utsikt över ett urbant landskap genom golv-till-tak-fönster.
  • En atmosfär som väcker din kreativitet

    Våra moderna mötesplatser är utformade för allt mellan brainstorming till workshops och seminarier.

  • Vi kan inte lova att du kommer att gå härifrån med en million-dollar idé, men vi kan garantera en atmosfär som väcker din kreativitet.

  • Föreställ dig den perfekta miljön för samarbete, där idéer flödar lika lätt som kaffet och energin är lika hög som dina ambitioner.

  • Och när det är dags att ladda om, har vi allt du behöver med utsökt mat för att ge dig energi och de bekvämaste sängarna för att inspirera till de där sena idéerna.

Ett modernt klassrum med rader av bord och stolar, en loungehörna och stora fönster.
Bord och stolar är arrangerade i ett modernt konferensrum med stora fönster, gardiner och en krukväxt.
  • Boka din nästa stora idé

    På Comfort Hotel ger vi dig det du behöver och skippar det onödiga. Vi har ett utbud av tjänster, urban design och respekt för planeten och människorna omkring oss.

  • Redo att boka din nästa stora idé? Några av våra rum är bara ett klick bort, medan andra kan behöva en personlig touch – oroa dig inte, hotellet återkommer till dig med en anpassad offert.

  • Behöver du boende också? Det är inga problem! Låt oss veta hur många rum du behöver, så ser vi till att dina gäster sover bekvämt.

Rader av tomma stolar vända mot ett träskåp med en stor skärm, antyder ett modernt mötes- eller föreläsningsrum.

Nyfiken över hur ditt evenemang påverkar planeten?

Och här är en cool bonus: när du planerar ditt event hos oss, kommer du få en rapport som beskriver ditt evenemangs koldioxidavtryck. Vi bryter ner koldioxidutsläpp, energianvändning, och vattenkonsumtion, så att du kan se exakt hur ditt evenemang påverkar planeten.

Ett mötesrum med stort bord, stolar och en TV på en korkvägg, med en växt i närheten.Rader av tomma stolar är ordnade framåtvända i ett modernt rum med stora fönster och genomskinliga gardiner.

Senaste artiklarna