Medlemskap

The Clarion Meeting

Clarion Hotel: Business på dagen & firande på kvällen

Clarion Hotel® är fantastiska hotell i de nordiska storstäderna som erbjuder det bästa inom service, mat, dryck och underhållning.

  • Mötesplatser i stan

    Clarion Hotel® ligger i nordens största städer, inklusive vid stora flygplatser. Oavsett om det är konferens, styrelsemöte, kickoff, budgetmöte, eller lanseringsevent är Clarion Hotel® din plats för att mötas i stan!

  • Njut

    Att äta och dricka på Clarion är en upplevelse. Njut av en fantastisk frukost med kockens tillagade omeletter, energigivande kaffepauser eller en à la carte-middag på någon av våra välkända restauranger.

  • Personlig service

    Vi får dig att se professionell ut. Med personlig service som överträffar förväntningarna, noggrann uppmärksamhet på detaljer och genuin omsorg skapar vi en stärkande atmosfär där deltagarna inspireras at trivas.

Det bästa inom service, mat, dryck och underhållning

Vad är du ute efter? Oavsett om det är ett formellt styrelsemöte, en stor kongress för 1,500 deltagare, en kreativ workshop, eller en informell fikapaus, våra hotell erbjuder en flexibel och anpassningsbar miljö för att möta olika behov och oförglömliga, kreativa upplevelser.


Begär offert

Två yrkesverksamma, en man och en kvinna, samtalar över dokument vid ett matbord i ett svagt belyst, exklusivt rum.
  • Clarion After Work

    Efter ditt möte kan du njuta av en perfekt blandning av välbefinnande, avslappnande sömn, energirik träning, och mycket mer på vårt hotell.

  • Koppla av med en helkväll i baren, njut av vårt spa, eller få energi genom ett träningspass. Oavsett om du väljer att stanna inne eller att ta dig ut, har vi allt du behöver.

  • Redo att ta dina möten till nya höjder?

    Clarion Hotel® är den ledande platsen för stadsarrangemang, som sömnlöst blandar professionell excellens med möjligheter till avkoppling och förnyelse. Utforska den ultimata platsen att mötas på i stan!

Klimatpåverkansrapport

Upplev mer än bara en konferens med oss - följ med mot en hållbar framtid. Efter ditt evenemang, får du en personlig klimatpåverkansrapport som djupdyker i ditt ekologiska fotavtryck, och täcker energianvändning, vattenförbrukning, och mycket mer.


Vi har ett uppdrag att uppnå klimatneutralitet i våra verksamheter till 2030, och vi vill att du ska vara en del av vår banbrytande resa. Boka nu and ta ledningen i en positiv inverkan på vår planet!


Clarion climate report and food

Person tar mat från en buffé med olika rätter, fokus på handling och elegant presentation.Fyra personer umgås i ett elegant vardagsrum, några med drycker, omgivna av bekväma möbler.Fyra personer äter middag och skrattar tillsammans vid ett elegant dukat restaurangbord med mat och dryck.Två kvinnor granskar dokument vid ett bord i ett svagt belyst rum, med glas och en karaff vatten i närheten.

Du kanske också gillar