I hjärtat av Göteborg hittar du en VRÅ med plats för alla. Restaurangen är unik, innovativ och prisvinnande med nordisk och japansk gastronomi i världsklass. Här serveras allt från à la carte och avsmakningsmeny till dumplings och handplockade lokala ostron.
Respekt för hav, jord och hantverk
VRÅ delar det japanska kökets respekt för havet, jorden och hantverket. Sofia B Olsson och hennes kollegor väljer råvaror efter säsong; fisk, ostron, skaldjur, tång och grönsaker från lokala producenter. Här förenas japansk matlagningsfilosofi med den svenska västkustens skafferi av fisk och skaldjur. Smakupplevelsen fulländas när maten matchas med drycker från VRÅ:s noggrant kurerade lista av viner och stora utbud av sake.
Ett skådespel för alla sinnen
I restaurangmiljön samspelar det gamla Posthusets originalinredning med stilrena asiatiska element. Detaljerna av trä, glas och blanka metallytor skapar en öppen och elegant atmosfär. Som gäst har du full insyn till det öppna köket där du följa hur kockarna bereder maten. Restaurang VRÅ ligger i det vackra gamla posthuset som nu har blivit hotell – närmare bestämt Clarion Hotel® Post.
Höga ambitioner och fokus på hållbarhet
VRÅ har en tydlig vision kring hållbarhet. Maten på menyn är hållbar, spårbar och ekologisk. I hjärtat av Göteborg hittar du en VRÅ med plats för alla. Restaurangen är unik, innovativ och prisvinnande med nordisk och japansk gastronomi i världsklass. Här serveras allt från à la carte och avsmakningsmeny till dumplings och handplockade lokala ostron. Hållbarhetsambitionen gäller inte bara restaurangens klimatpåverkan, utan också jämställdheten. Hos VRÅ arbetar fler kvinnor än i de flesta andra restaurangkök.
Öppettider
Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.
Måndag
—
Tisdag - Lördag
17:00 - 22:00
Söndag
—