Medlemskap
En kvinna arbetar med en laptop vid ett fönster, omgiven av mild belysning och gardiner som ramar in scenen.

Clarion Collection® Hotel

Clarion Collection® Hotel: Känn dig som hemma – på konferens

Hotellkedjan som bjuder på både frukost, fika och kvällsmat och erbjuder unika och trevliga mötes- och konferenslokaler, i en avslappnande och bekväm atmosfär. Här kan du få känslan av att sitta på konferens hemma i ditt eget vardagsrum – med personlig service på köpet.

Öppna dörrar leder till en matsal med bord, stolar och en ljuskrona; solljuset strömmar in och lyser upp den eleganta interiören.
  • Personliga möten har aldrig varit viktigare

    Vi lever i en digital värld där det blivit vanligt att ha möten över skärmen. Vi på Clarion Collection Hotel menar därför att de personliga mötena aldrig varit viktigare än vad de är nu.

  • Vi kan ordna för möten och konferenser i alla storlekar, i små och stora lokaler. Här kan du byta ut de digitala mötena med personlig närvaro och bra energi.

  • Hos Clarion Collection Hotel får du alltid en autentisk mötesupplevelse, fylld med god mat och personlig service. Vi vill att du och dina kollegor ska känna er som hemma när ni är hos oss.

  • Oavsett om ni är ett stort företag eller en mindre grupp, ser vi alltid till att upplevelsen blir precis som ni önskar – oavsett om det är ett möte, konferens, kick off, seminarie (kärt barn har många namn)..

  • ..eller om ni bara vill samlas på ett annat ställe än i kontorslandskapet eller genom skärmen. Här har ni en gyllene möjlighet att byta ut jobbomgivningen med den hemtrevliga känslan för en dag eller två.

Elegant väntrum med djuphäftade soffor och varmt ljus, skapar en mysig atmosfär.
  • Vi bjuder på frukost, fika och kvällsmat

    Visste du att vi på Clarion Collection Hotel alltid bjuder på både frukost, fika och kvällsmat för alla övernattande gäster?

  • Frukost, fika och kvällsmat är helt enkelt en stor del av vårt DNA, och det är lika viktigt för oss oavsett om ni bor hos oss én eller flera nätter.

  • Vi anpassar och skräddarsyr måltiderna baserat på era önskemål, samtidigt som vi har ett stort fokus på både miljö och minimering av matsvinn.

  • Ta välförtjänta pauser från brainstorming och konferensprat och luta er tillbaka medan ni njuter av en hemmalagad måltid, en nybakad kaka eller något annat ni önskar fylla magen med.

Hotell med mycket spännande historia

Clarion Collection® Hotel är inte vilken hotellkedja som helst - bland hotellen hittar du en rad unika och historiska pärlor, med städernas bästa belägenhet.


Varje hotell bär med sig ett stycke historia i väggarna, och är renoverade för att skapa en modern och bekväm hotellupplevelse.


Bara föreställ dig att du och dina kollegorna vaknar upp i ett gammalt postkontor där brev från förr lever vidare i den charmiga arkitekturen, eller att ni njuter av en god frukost på ett hotell som tidigare var en tapetfabrik.


Eller vad sägs om att ha konferens i ett gammalt fängelse? Vi har faktiskt två hotell som tidigare har varit fängelser i vår hotellportfölj, och de har båda unika konferens- och möteslokaler.

Ett matområde med ett stort bord och stolar under hängande lampor i ett rum med synliga tegelväggar.

Konferens- och möteslokaler för små och stora grupper

Våra lokaler är anpassade för både små och stora grupper. Utrustning finns tillgängligt i alla rum och självklart ser vi till att allt fungerar på bästa möjliga sätt för er.


Inte minst ser vi till att ni får den god, hemtrevliga känslan oavsett vilket hotell eller mötes- och konferenslokal ni befinner er i.


Om du bokar din nästa konferens på ett Clarion Collection Hotel, kan vi lova en blandning av kompetenta, engagerade och glada medarbetare, mysiga och historiska omgivningar och inte minst; frukost, fika och kvällsmat – it's on us!

En turkos soffa med röda kuddar och ett soffbord med guldfärgad ram i ett mysigt, välbelyst vardagsrum.Ett långt träbord med svarta stolar längs sidorna, i en tegelvalvad källare med vinhylla och hängande lampor.Konferensrum med bord, stolar, snacks och projektor, antyder en mötes- eller workshopmiljö.Ett modernt konferensrum med ett långt bord, stolar, synlig takkonstruktion och en stor skärm på väggen.

Senaste artiklarna