Medlemskap

Välkommen hem

Clarion Collection® Hotel: Hotellkedjan som bjuder på frukost, fika och kvällsmat

På Clarion Collection Hotel är du inte bara vår gäst, du är vår vän. Hos oss ska du känna dig som hemma. Så fort du stiger innanför dörrarna möts du av en varm och mysig atmosfär, och framförallt personal som brinner för att göra din vistelse till den bästa möjliga. Vi bjuder dessutom på frukost, fika och kvällsmat – varje dag.

  • Mer än bara en plats att sova på

    Ja, vi vågar säga att vi är mer än bara hotell, vi är din hemmabas när du är ute och reser.

  • Varje hotell inom kedjan har sin egen unika charm och historia, men alla delar samma passion för att erbjuda dig en bekväm och trivsam vistelse. Vi fokuserar på de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

  • Vilka detaljer menar vi då, undrar du? Jo, det ska vi berätta för dig.

  • Vi bjuder alltid på frukost, fika och kvällsmat. Du slipper leta restauranger och boka bord. Slå dig ner vid vårt bord och njut av en hemlagad måltid, en nybakad kaka och en fantastisk hotellfrukost. Varje dag.

  • En annan detalj som gör att vi sticker ut lite extra är våra fantastiska medarbetare. Det är den personliga servicen, den där extra gnistan, som förvandlar hotellen till varma och inbjudande hem.

Det bästa med att bo på Clarion Collection® Hotel är kvällsmaten

Johan Brantehag

En leende man sitter på en soffa framför en mönstrad tapet; avslappnad miljö.
  • Hotellkedjan som har samlat på sig många stamgäster under åren

    Men vad är det som gör att våra gäster återkommer vecka efter vecka? Vi har träffat Johan, en trogen stamgäst som bor på Clarion Collection® Hotel två till tre nätter i veckan. Kanske han kan förklara det åt oss?

  • "Personligen väljer jag Clarion Collection® Hotel för kvällsmaten" berättar Johan. "Den är vällagad, god och menyn är variationsrik – vilket är ett måste för mig som så ofta bor hos er."

  • "Det bästa med Clarion Collection® Hotel är även känslan jag får när jag stiger in på hotellet" fortsätter Johan. "Det känns som att jag kommer hem till mitt eget vardagsrum när jag kommer in i lobbyn."

  • "Personalen får mig att känna mig som en del av dem, en del av familjen" avslutar han med.

Hemlagad matglädje i en varm atmosfär

Avnjut en god kvällsmat i en atmosfär som får dig att tro att du sitter hemma hos en kompis. Vilket man i och för sig kan säga att du gör. I den hemtrevliga miljön serveras kvällsmaten som ofta består traditionell nordisk husmanskost. Titt som tätt blandas det även in influenser från andra delar av världen.


Lika hjärtligt som bemötandet är när du stiger in på hotellet är kvällsmaten lagad i köket. Och vid vårt bord är du alltid välkommen. Haft en lång dag på jobbet? Hungrig efter flera timmars upptäcksfärd i ny stad? Oavsett hur din dag sett ut är det skönt att varva ner och äta något gott. Vi lovar att du får en skön avslutning på dagen hos oss.


Du är självklart välkommen in på kvällsmat, till ett överkomligt pris, även när du inte bor hos oss. Perfekt för en söndagskväll när du vill äta något hemlagat – men själv inte orkar stå i köket. Leta upp ditt närmaste Clarion Collection® Hotel direkt!


Likaså med frukost, vår generösa frukostbuffé kan du njuta av när som helst. Tips: på måndagar kan du och en vän äta hotellfrukost men bara betala för en. Läs mer om det erbjudandet här.


Vi får inte glömma fikan! Varje eftermiddag dukas det fram kaffe, te och kakor ute på alla våra hotell i Norden. Föreställ dig syltkakor, våfflor, kanelbullar och kolasnittar - vi tar den svenska fikatraditionen väldigt seriöst. Se det som ett skönt avbrott i en annan ganska så hektiskt vardag.

  • En plats att varva ner på

    Efter en lång dag på jobbet, en intensiv dag med släkten eller en dag fylld av upplevelser i en ny stad – finns det någonting bättre än att krypa ner i en nybäddad hotellsäng med krispigt vita lakan?

  • Så fort du stiger in på ett Clarion Collection® Hotel vill vi att du ska känna hur hela kroppen slappnar av mer och mer för varje andetag.

  • En plats där du kan sänka dina axlar och vara dig själv. Som hemma, fast utan att behöva lyfta ett finger.

  • Från att du checkar in till att du checkar ut behöver du bokstavligen inte tänka på något. Och du behöver inte ens lämna hotellet.

  • Unna dig ett träningspass på gymmet. Slå dig ner i ett mysigt hörn med din laptop för att avsluta jobbdagen. Njut av en stund framför brasan med en bra bok. Fyll magen med god mat innan en skön natts sömn.

Hotell där historia möter nutid

Clarion Collection® Hotel består av en samling unika och historiska pärlor, alla med stadens bästa läge. Varje hotell är ett stycke levande historia, omsorgsfullt renoverat för att skapa en modern och komfortabel hotellupplevelse.


Föreställ dig att vakna i ett gammalt postkontor där brev från förr lever vidare i den charmiga arkitekturen. Eller ett ombyggt fängelse – vi har faktiskt hela två stycken i vår hotellportfolio. Ett i Helsingfors och ett i Karlstad. Bo på ett hotell som tidigare var en tapetfabrik där du kan känna historiens andetag i väggarna.


Checka in och låt oss ta dig med på en resa genom tiden, där varje hotell bär med sig en berättelse som väcker nyfikenhet och ger en djupare förståelse för platsens och stadens historia.

  • En varm och välkomnande oas

    Låt oss ta ett steg tillbaka till vad stamgästen Johan berättade. Att han känner sig som hemma när han bor på Clarion Collection® Hotel.

  • Det är exakt den känslan vi vill att alla gäster ska ha. Så, vad är egentligen framgångsreceptet för att skapa en familjär atmosfär för våra gäster?

  • "Den omsorg och värme som våra medarbetare sprider på våra hotell varje dag är verkligen det som gör hotellupplevelsen hos oss till något alldeles extra." berättar Aida Sissay, Director of Culture & Performance på Clarion Collection® Hotel.

  • "Vi vill att våra medarbetare alltid ska vara sig själva" fortsätter Aida. "Med ett öppet sinne skapar vi en välkomnande plats för alla som jobbar hos oss, detta vet jag smittar av sig till våra hotellgäster."

  • "Jag är övertygad om att det är mixen av kompetenta, engagerade och glada medarbetare, våra mysiga och historiska miljöer samt vårt unika erbjudande som tillsammans skapar den fantastiska helhet som får våra gäster att trivas så bra!" avslutar hon med.

Boka din nästa hotellupplevelse här

Du kanske också gillar